Kategóriák

Érdemes számolni vele!

Tudta, hogy a hagyományos bojlerekhez képest pénzt és időt takaríthat meg a HAIER vízmelegítőkkel? Ennek alapja a dupla tartályos kivitelezés és az intelligens elektronikai programozás.

Intelligens üzemmód:
Pár másodperc alatt beállíthatja, hogy hányan használják a bojlert, és csak annyi vizet fog felmelegíteni, amennyi szükséges.

Egy / dupla tartály üzemmód:
Igénytől függően egy vagy duplatartályos üzemmód is választható, amely havi szinten több ezer forint megtakarítást is jelenthet az Ön számára! Rendkívüli újítás az antibakteriális üzemmód bevezetése. A hagyományos bojlerek robosztus, íves kivitelezésével ellentétben a HAIER vízmelegítők lapos (mindössze 30 cm), esztétikus kialakítást kaptak, és az áruk is rendkívül kedvező! Mindemellett 7 év teljes körű garanciát biztosítunk, országos szervízhálózattal!

 

Használat közbeni különbség:


            
         

Mint az ábrákon jól látszik, a régi típusú vízmelegítők meleg víz használat esetén a térfogatuk közel fele tud csak azonnal forró vizet szolgáltatni. A frissen érkezett hideg víz keveredik az addig felfűtött forró vízzel, így az langyossá válik. Tehát az addig forró vízre fordított költség kidobott pénznek számít. Ezzel szemben a HAIER bojlerek azonnal képesek a forró vizet adni a modern, átgondolt technológiának köszönhetően! A hagyományos bojlerek elektromos fűtőszál teljesítménye 1200-2000 watt között van, míg a HAIER termékek két darab 1500 wattos fűtőbetéttel rendelkeznek. Ezáltal a víz felfűtése fele annyi idő alatt történik meg!

 

Válassza a HAIER villanybojlereket!