Ariston Lydos Hybrid 100 L Hőszivattyús vizmelegitő (3629053)

INGYENES
CIKKSZÁM: AR-3629053
RAKTÁRON

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:
 • Személyes átvétel: ingyenes

Ariston

  223 990 Ft
  db

  Leírás

  Ariston Lydos Hybrid 100 L Hőszivattyús vizmelegitő (3629053)

  Ariston Lydos Hybrid 100, henger alakú, 100 literes vízmelegítő, az elektromos és a megújuló (hőszivattyús) „A” energiafelhasználású hibrid technológia jegyében. Digitális kijelzővel, öntanuló funkcióval a magas komfort eléréséhez. Zománcozott fűtőelemmel, magnézium és aktív anód védelemmel.   
  Akár 50% energiamegtakarítás érhető el a hőszivattyús technológiának köszönhetően. Az Ariston Lydos Hybrid vízmelegítők magnézim anóddal és aktív anóddal rendelkezik a tartály korróziájának megelőzése érdekében. A tartály titánium tartalmú zománccal borított. Főbb jellemzője még a rejtett csatlakozások és a prméium olas design külső.
  Zománcozott fűtőelem a vízkőképződés meggátlására.
  Magnézium anód és aktív anód a tartály korróziójának megelőzésére.
  Az elektromos fűtőrész – a zománcozott fűtőelem és a nagy ellenállású tartály révén – elősegíti a melegvíz előállítását, amikor gyors vízmelegítésre van szükség.
  A készülék 15%-kal gyorsabban biztosítja az első zuhanyhoz szükséges melegvíz-ellátást, mint más, hagyományos elektromos vízmelegítők. Amikor az első zuhany rendelkezésre áll, a készülék értesítést küld. A vízmelegítést még inkább felgyorsíthatja a Boost funkció aktiválásával.
  Az innovatív I-Memory szoftver – az Ön szokásaiból tanulva – hatékonyan kezeli a hibrid technológiát, s mindenkor a legmegfelelőbb megoldást választja ki az elektromos és a megújuló, hőszivattyús energiaforrás közül.
  Az innovatív i-Memory szoftver segítségével megtanulja a hibrid technológia hatékony kezelését és a legmegfelelőbb választást adja a hőszivattyú és az elektromos hálózat megújuló energia felhasználása között.
  Egy első tanulási fázis után az i-Memory programozhatja a vízhomérsékletet óránként, hogy megfeleljen a felhasználó igényeinek, így időt és energiát takarít meg.

  Műszaki adatok

  Tömeg 44 kg
  Gyártó

  Ariston

  Elektromos csatlakozás

  230/50 V/Hz

  Súly

  44,16 kg

  Max. üzemi nyomás

  8 bar

  Méret

  1153x465x240 mm

  Elektromos védettség

  IPX4