Bwt Perla Silk Smart XL vizlágyitó berendezés (PSXLBIOW)

CIKKSZÁM: BWT-PSXLBIOW
RAKTÁRON

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:
 • Személyes átvétel: ingyenes

BWT

  477 408 Ft
  db

  Leírás

  Bwt Perla Silk Smart XL vizlágyitó berendezés (PSXLBIOW)

  Kemény vízből lágyvíz!

  A prémium kategóriás BWT Perla vízlágyító család, megbízható társként szolgál azoknak, akik szeretnék megóvni magukat és otthonukat a vízkövesedés okozta számos kellemetlenségtől, illetve egy esetleges vízkár okozta problémáktól.

  A sorozat legújabb, megfizethetőbb árkategóriájú darabjai a BWT Perla Silk család vízlágyítói. Ezek az eszközök elsősorban otthoni használatra készültek, és ennek megfelelő mennyiségben állítanak elő tökéletesen lágy vizet, alacsony víz- és sófogyasztás mellett.

  A BWT Perla Silk vízlágyítók fő jellemzői:
  könnyű használat és felszerelhetőség,
  stílusos, letisztult megjelenés,
  Smart Metering regenerációs rendszer, amely biztosítja a vízlágyításhoz szükséges gyanta és só gazdaságos felhasználását,
  visszacsapó szelep, amely megakadályozza az eszköz túltöltését,
  háttérvilágítással ellátott, multifunkciós képernyő.

  A széria két vízlágyítóból áll: az egyszerűbb BWT Perla Silk Basic, illetve az applikációs támogatással és extra funkciókkal kiegészített BWT Perla Silk Smart.

  Egyszerű használat, letisztult stílusú berendezés: BWT Perla Silk Basic:
  A BWT Perla Silk Basic könnyen használható, gazdaságos, belépő szintű vízlágyító berendezés, amivel a kemény víz okozta számos gond és frusztráció elkerülhető.
  Az eszköz több méretben is kapható – az, hogy az Ön számára ezek közül melyik a legmegfelelőbb, főként a kezelni kívánt vízmennyiségtől, illetve a vízkeménységtől függ, így azt háztartása mérete alapján érdemes eldönteni.
  A BWT Perla Silk Basic S – 1-2 fős háztartás
  BWT Perla Silk Basic M – 3-4 fős háztartás
  BWT Perla Silk Basic XL – 5-6 fős háztartás

  Kényelmi megoldás, okos applikációval a modern élethez: BWT Perla Silk Smart:
  BWT Perla Silk Smart a vízlágyító rendszerek új generációjának hírnöke. Fejlett IoT (Internet of Things) technológiával gondoskodik róla, hogy otthona vízfogyasztása és a készülék működése mindig az Ön szeme előtt lehessen. Ha telepíti telefonjára vagy tabletjére a BWT Water Home applikációt, majd az otthona WIFI hálózatán keresztül regisztrálja vízlágyítóját, számos hasznos funkció válik elérhetővé.
  Az applikációval követheti a vízfogyasztást, így figyelemmel követheti a háztartás fogyasztását és a szűrőcsere közeledtét is. Ezen felül ha az eszközben valamilyen hiba lépett fel és szervizre van szükség, vagy a vízlágyító só fogyóban van, a BWT Water Home app okos, könnyen átlátható felülete rögtön figyelmezteti Önt.

  Az új vízlágyító berendezés, a technológiai fejlesztésnek köszönhetően nem csak javítja az Ön otthonába érkező víz minőségét, de folyamatos visszajelzéseket is ad Önnek mindenről, ami a csapjaiban történik – mintha csak az Ön személyes vízügyi tanácsadója lenne.
  A vízlágyító bekötésekor arról kell gondoskodni, hogy a berendezés ott csatlakozzon, ahol az ivóvíz belép a hálózatba: így a háztartásba bekerülő teljes vízmennyiség lágy formában érkezhet meg az Ön lakásába.

  A BWT Perla Silk Basic vagy Smart a bekötéstől kezdve folyamatosan működik – Önnek csupán arra kell ügyelnie, hogy időnként töltse újra az eszközt sóval, a lágyításhoz szükséges regeneráló sótabletta segítségével.
  A vízlágyító készülék beszerzésére akár befektetésként is gondolhat, ugyanis hosszabb távon számos téren spórolhat az eszköz segítségével:
  a vízkőtől való megszabadulás meghosszabbíthatja a háztartási berendezések élettartamát,
  megakadályozhatja a csővezetékek eldugulását,
  kevesebbszer lesz szükség vízkőoldóra, a vízkőre érzékeny eszközök karbantartására,
  csökkenhet a mosószer-?? és tisztítószer-??fogyasztás,
  a vízkőmentes mosógép miatt a ruhái is tovább megőrizhetik minőségüket,
  kevesebb időt kell a fürdőszoba, a konyha takarítására fordítani.                          

  Műszaki adatok

  Tömeg 30 kg
  Gyártó

  BWT

  Csatlakozás

  3/4"

  Szélesség

  470 mm

  Mélység

  276 mm

  Magasság

  803 mm

  Elektromos csatlakozás

  230/50 V/Hz

  Súly

  70 kg

  Max. üzemi nyomás

  6 bar

  Kivitel

  Vízlágyító

  Internet

  WIFI

  Térfogatáram

  28 l

  Elektromos védettség

  IP51 IP

  Kapcsolódó termékek