Danfoss RLV-K radiátor sarok blokk (003L0283)

CIKKSZÁM: DA-003L0283
RAKTÁRON

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:
 • Házhoz szállítás: 1 990 Ft
 • PostaPont: 1 990 Ft
 • Személyes átvétel: ingyenes

Danfoss

  12 105 Ft
  db

  Leírás

  Danfoss RLV-K radiátor sarok blokk (003L0283)

  A Danfoss RLV-K radiátor sarok blokk, univerzális szelep segítségével mindenféle beépített szelepes fűtőtest egyedileg elzárható, így pl. a karbantartási munkák egyszerűen, és a berendezés folyamatos üzemének zavarása nélkül elvégezhetők.
  Az univerzális szelep csatlakozócsonkjainak tengelytávolsága 50 mm.
  Az RLV-K típusú szelep nikkelezett kivitelben, egyenes és sarok kialakításban áll rendelkezésre.
  A különleges csatlakozóidomok révén a szelep a fűtőtesthez Rp 1/2″-os belsa vagy G 3/4″-os külső menettel csatlakoztatható. Valamennyi csatlakozás öntömítő.
  Az RLV-K típusú szelep kétcsövesről egycsövesre állítható át. Gyárilag kétcsöves üzemhez állítják be. Egycsöves üzemnél a fűtőtestbe lépő térfogatáram fokozatmentesen állítható. Az egycsöves üzemre való átállás egyszerűen, a megkerülő orsó elfordításával végezhető el. A kétcsövesről egycsövesre való átállás során egy adott legkisebb átáramló térfogatáram is biztosítható.
  Az RLV-K szelephez tartozékként töltő-ürítő szerelvényt szállítunk. A szerelvény nem nikkelezett kivitel°. A szerelvény réz-, lágyacél- és VPE műanyagcsövekhez Danfoss gyártmányú szorítócsatlakozókkal köthető.
  A vízkőképződés és a vízoldali korrózió elkerülése érdekében a fűtővíz összetétele feleljen meg a VDI 2035 számú irányelvnek.

  Műszaki adatok

  Tömeg 0,15 kg
  Gyártó

  Danfoss

  Csatlakozás

  3/4"

  Kivitel

  Sarok

  Méret

  50 mm

  Működése

  kézi