Immergas Victrix Hybrid Hőszivattyú (3.030698)

INGYENES
CIKKSZÁM: IG-3.030698
RAKTÁRON

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:
 • Házhoz szállítás: ingyenes
 • PostaPont: ingyenes
 • Személyes átvétel átvételi pontunkon (2 munkanap): ingyenes

Immergas

  1 685 399 Ft
  db

  Leírás

  Immergas Victrix Hybrid Hőszivattyú (3.030698)

  Az Immergas Victrix Hybrid Hőszivattyú (3.030698) hibrid rendszerei a legfejlettebb megoldásokat kínálják
  a megújuló energiaforrásokkal történő fűtésre és használati melegvíz előállításra. A rendszer része egy 4 kW-os monoblokkos hőszivattyú. Ez a kültéri egység R32-es hűtőközeggel van feltöltve a legbiztonságosabb és leggazdaságosabb működés érdekében.
  A beltéri kondenzációs kazán 28 kW használati melegvíz és 24 kW fűtési teljesítményt kínál. A két készülék hidraulikailag sorba van kötve és nagyobb hatékonyságot, valamint jelentős energia-megtakarítást biztosítanak. A rendszer nagy mértékben megnöveli azoknak az üzemóráknak a számát, amelyek alatt a hőszivattyú működtetésével a fűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A kínálatban egy átfolyós kombi és egy külső, indirekt használati melegvíz árolót is kezelni képes fűtőkészülék van.
  ÚJ otthonokba és fűtéskorszerűsítésekre is.
  A Immergas Victrix Hybrid Hőszivattyú (3.030698) rendszerek régi és új építésű ingatlanokban egyaránt hatékonyan működnek, nyári hűtési funkció nélkül. A használati melegvíz előállítás az igényeknek megfelelően átfolyós kombi változat esetén közvetlen előállítással a Plus változatoknál külső indirekt tárolók hőntartásával is megvalósulhat.

  Immergas Victrix Hybrid Hőszivattyú (3.030698) AZ OKOS MEGOLDÁS A VICTRIX Hybrid rendszer
  a két, hidraulikusan összekapcsolt hőforrásnak köszönhetően képes hatékonyan ellátni a helyiségek fűtését és megoldani a használati melegvíz előállítást is. Intelligens elektronikájának köszönhetően két lehetőség közül választhat: 
  KÉZI üzemmód váltás: a kezelőpanel menüjében egy beállítható külső hőmérséklet alapján vált a hőszivattyú és a kondenzációs kazán üzeme. A két egység felváltva és egyidejűleg is működhet. 
  AUTOMATA üzemmód váltás: a kezelőpanel menüjében az áram- és gázköltségeket rögzítve az elektronika képes kiszámítani a hőszivattyú COP értékét annak érdekében, hogy eldönthesse, hogy az adott pillanatban a hőszivattyú vagy a kondenzációs kazán üzeme a gazdaságosabb.
  A két egység ebben az üzemmódban is működhet felváltva vagy egyidejűleg. Mindkét esetben, ha 55°C-nál magasabb előremenő fűtővíz hőmérsékletre van szükség az elektronika automatikusan a kondenzációs kazánt fogja működtetni.

  KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ
  A Immergas Victrix Hybrid Hőszivattyú (3.030698) rendszer könnyen felszerelhető az elavult kazánok cseréjénél és a radiátoros rendszereket is bármilyen típusú házban hatékonyan fűti fel. Telepítéséhez nem szükséges speciális képesítés (F-gáz vizsga).
  Amennyiben a fűtési rendszer víztérfogata meghaladja a 20 litert, a rendszer megfelelő működéséhez nincs szükség külön puffertároló beépítésére. Ha régi, hagyományos fűtőkészüléket cserélünk le hibrid rendszerre, akár 50% -kal is csökkenthetjük a CO2 kibocsátást. Az eredmény figyelemre méltó és környezetbarát.

  EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG
  A kazán egy magasan fejlett, könnyen használható felhasználói felülettel rendelkezik, az LCD kijelző és az állítógombok lehetővé teszik a gyors és egyszerű hőmérséklet szabályozást és az elektronika a hőszivattyús üzem automatikus bekapcsolását is megoldja.

  KÖRNYEZETBARÁT GÁZKÉSZÜLÉK MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNOSÍTÁSSAL
  A csökkentett szén-monoxid (CO) és nitrogén-oxid (NOx) kibocsátás eredményeként a VICTRIX Hybrid kazánok a vonatkozó Európai szabványok (UNI EN 297 és UNI EN 483) alapján a legkörnyezetkímélőbb technikát jelölő 6. osztályba sorolhatók. A hőszivattyús egység gyárilag R32 hűtőközeggel hermetikusan van feltöltve a környezetbarát működésért. “A” OSZTÁLYÚ KERINGETŐ SZIVATTYÚ Az alacsony fogyasztású szivattyú jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé a hagyományos keringető szivattyúkhoz képest és automatikusan tud igazodni a fűtési rendszer változó térfogatáramaihoz, ha például termosztatikus radiátorszelepeket használunk. “A++” ENERGIAHATÉKONYSÁGI OSZTÁLY A kondenzációs kazán és a hőszivattyú kiváló együttműködésének köszönhetően a rendszer kiemelkedően jó energiahatékonysági besorolással rendelkezik, így gond nélkül elérhető vele a jogszabályban előírt 25%-os megújuló energia részarány új épületek esetén.

  • Környezetbarát – alacsony CO és NOx kibocsátás
  • Rozsdamentes acél, egyhuzamú kondenzációs hőcserélő
  • Széles teljesítmény-modulációs tartomány
  • Szabályozható és elzárható by-pass szelep
  • Egyszerű kezelhetőség, informatív LCD kijelző
  • Készenléti energiafogyasztás kevesebb, mint 6 W
  • Alacsony energiafelhasználású modulációs keringető szivattyú
  • Külső tároló csatlakozó készlet a csak fűtő “Plus” típushoz
  • Teljes gyári előkészítés indirekt HMV tároló csatlakoztatásához csak fűtő “Plus” típusnál

  Műszaki adatok

  Tömeg 33,6 kg
  Gyártó

  Immergas

  Elektromos csatlakozás

  230/50 V/Hz

  Elektromos védettség

  IPX5D

  Súly

  33 kg

  Max. üzemi nyomás

  8 bar

  Hűtőközeg

  R32

  Max. felvett teljesítmény

  24 Kw