Gáz konvektor

A gáz konvektorok olyan fűtőkészülékek, amelyek a gáz égésével termelnek hőt, és a levegő konvekciós áramlásával melegítik fel a helyiséget. A gázkonvektorok előnyei közé tartozik az azonnali hőleadás, a gazdaságos működés, a könnyű beszerelhetőség és a különböző típusok és teljesítmények közötti választék.

Két fő csoportra oszthatók, nyitott és zárt égésterűekre.

A nyitott égésterű gázkonvektorok a helyiség levegőjét használják az égéshez, és a füstgázt kéményen keresztül vezetik el. Ezek a konvektorok olcsóbbak, de kevésbé biztonságosak és hatékonyak, mint a zárt égésterűek. A zárt égésterű gázkonvektorok a helyiség levegőjétől függetlenül működnek, és a füstgázt és a levegőt egy koncentrikus csőrendszeren keresztül vezetik be és ki.

Köztük megtalálhatóak a hagyományos, a parapetes és a modern típusok. A hagyományos gázkonvektorok kéményes konvektorok, amelyek már évtizedek óta jelen vannak a piacon, és magas minőségükkel és megbízhatóságukkal kitűnnek. A parapetes gázkonvektoroknál a fal áttörésére van szükség, és kiválóan integrálódnak az otthonok belső tereibe, anélkül, hogy túlzottan dominálnának a térben.

A modern gázkonvektorok a legújabb technológiával, korszerű kialakítással és energiahatékony működéssel rendelkeznek. Számos extra funkciót építettek bele, például időzítőt, programozhatóak és távirányítóval vagy LCD kijelzővel vannak ellátva.

4 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 260 653

Fűtő teljesítmény

Energiahatékonysági osztály

Hatásfok

Füstgáz csatlakozás