Termosztátok, szabályzók

Termosztátok, szabályzók olyan eszközök, amelyek a hőmérsékletet érzékelik és befolyásolják egy adott rendszerben. A termosztát olyan kapcsoló, amely be- vagy kikapcsolja a fűtést vagy a hűtést, ha a hőmérséklet eléri a beállított értéket. A szabályozó egy olyan berendezés, amely folyamatosan változtatja a hőközvetítő folyadék áramlását, hogy a hőmérsékletet a kívánt szinten tartsa. A termosztátok és a szabályozók használata javítja a kényelmet, a biztonságot és az energiatakarékosságot. 

A termosztátok érzékelik a helyiség hőmérsékletét, és az előre beállított szint szerint küld jelet a kazán vagy a beavatkozó felé. Létezik analóg vagy digitális kijelzővel ellátott termosztát, vezetékes vagy vezeték nélküli kivitel, és programozhatók is kaphatóak. 

A programozható készülék használata kényelmes, így a felhasználó előre beállíthatja a kívánt hőmérsékletet az adott időszakra, az eszköz pedig teszi a dolgát. 

A termosztátok, szabályzók használatával könnyen és hatékonyan szabályozható a helyiség vagy ház hőmérséklete. Csökkenti a fűtési költségeket, mivel a fűtés csak akkor kapcsol be, amikor a szobatermosztát érzékeli, hogy a helyiség hőmérséklete alacsonyabb, mint a készüléken beállított hőfok. 

91 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 251 607

Gyártó

Elektromos csatlakozás

Programozható

Hőmérséklet mérési tartomány

Mérési pontosság

Internet