Álló

Az álló mosogató csaptelep olyan csaptelep, amelynek álltalában a mosogatóra vannak rögzítve.

Általában hosszú kifolyócsövesek, vannak felső kifolyócsövesek, kihúzható zuhanyfejesek, valamint kétgombos és karos változatokban érhetőek el.

Mosogató csaptelepek kiválasztása számos tényezőtől függ, mint például a kialakítás, a funkciók, az anyagok, a stílus és az ár.

A konyhai mosogató részének fontos eleme, amely lehetővé teszi a víz szabályozását és magát a mosogatást.

A csaptelepek beszerelése általában nem bonyolult, és otthon is elvégezhető. Ám célszerű szakember segítségét kérni, aki minden tényezőre figyelni tud.

Az álló mosogató csaptelep kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a következő szempontokat:

  1. Magasság: Az álló csaptelepek magassága változó lehet, ezért fontos, hogy olyan magasságot válassz, amely megfelel a mosogató méretének és a használati szokásaidnak. Például, ha gyakran nagyobb edényeket mosogatsz, akkor érdemes magasabb csaptelepet választani, hogy kényelmesen elférjenek a mosogatóban.
  2. Kifolyócső hossza: Kifolyócsövei általában hosszabbak, mint a falra szerelhető csaptelepeké. A hosszabb kifolyócső lehetővé teszi, hogy nagyobb edényeket is mosogass, és kényelmesebb legyen a használata.
  3. Kihúzható zuhanyfej: Az álló csaptelepek kihúzható zuhanyfejjel is rendelkezhetnek, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén elérd a mosogató minden pontját. Ha gyakran mosogatsz nagyobb edényeket, akkor érdemes olyan csaptelepet választanod, amelynek van kihúzható zuhanyfeje.
  4. Egykaros vagy kétgombos: Az egykaros csaptelepek általában könnyebben használhatók, míg a kétgombos csaptelepek lehetővé teszik, hogy pontosabban állítsd be a vízhőmérsékletet.

Részletes leírást, méreteket, beszerelési útmutatókat megtalálod a termékekre kattintva, de ha ezen felül még kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk benne.

34 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 62 195

Gyártó

Csatlakozás

Súly

Kivitel

Szín

Család

Kartus mérete

Perlátor mérete

Bekötőcső hossza

Kinyúlás