Szappanok

Találós kérdés: Fürdőszobai tartózkodásunk során minden alkalommal használjuk. Mi az? A szappan.

Számos szappan létezik, amelyek különböző összetevőkből készülnek. A sószappan például egy olyan természetes szappan, amely sót tartalmaz, mint fő összetevőt. Ez a só lehet tengeri só vagy bányából származó só, és magas ásványianyag-tartalmának köszönhetően számos jótékony hatással bír a bőrre. A sószappan természetes peeling hatású, ami hatásosan eltávolítja az elhalt bőrsejteket és elősegíti az új sejtek növekedését. Kiválóan alkalmas a kéz ápolására, különösen akkor, ha a kéz száraz vagy repedezett. Ásványi anyagai révén hidratálja a bőrt, és segít megőrizni annak természetes nedvességtartalmát.

Az olyan összetevők, mint például az olívaolaj és a méhviasz, hidratálják és táplálják a bőrt, megőrizve annak egészségét és rugalmasságát.

A natúr szappanok olyan szappanok, amelyek természetes összetevőkből készülnek, és nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket. Ilyen összetevők lehetnek például az olívaolaj, kókuszolaj, sheavaj, a méhviasz, valamint természetes illóolajok, amelyektől illatosak lesznek.

A natúr szappanok kímélik és ápolják a bőrt, és nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket, amelyeknek irritáló hatása lehet. Ezek a szappanok alkalmasak az érzékeny bőrű emberek számára is.

Manapság legtöbbször a folyékony, adagólóba töltött változatát használjuk.

2 db termék
Szűrés