Íves zuhanytálcák

Az íves zuhanytálcák az apró fürdőszobák tökéletes megoldását jelentik, mivel remekül illeszkednek a fürdőszoba valamelyik sarkába, ami kis terek esetén különösen pozitív. Az íves zuhanytálcák a szögletes és kerek vonalak kombinálásának köszönhetően lágyítják az összképet.

A zuhanytálca kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Az egyik legfontosabb szempont a méret, amelynek két dolog szempontjából is megfelelőnek kell lennie. Egyrészt illeszkednie kell a fürdőszoba adottságaihoz, hiszen hiába találtad meg álmaid zuhanytálcáját, ha nem fér el a szóban forgó sarokban. Lényeges, hogy a számításba bele kell kalkulálni a vízvezeték helyét és a lefolyó illeszkedését egyaránt, vagyis érdemes a mérés során pontosnak lenni.

Kiválasztásánál fontos szempont, hogy az ajtónyitás esetében plusz helyet takaríthatunk meg.

Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus fehér színű modellek, melyek a modern stílusú fürdőszobák királynői. Élettel töltik meg a helységet egyfajta nem mindennapi légkört teremtve. A webáruházunkban kiválasztott RAVAK által képviselt minőséget hosszú időn át élvezheted, megbízhatóak, strapabírók és mindemellett szép, letisztult látványt nyújtanak.

Válassz kínálatunkból és ha kérdésed lenne, szólj nekünk.

5 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 96 030

Gyártó

Szélesség

Súly

Hosszúság

Anyaga