Elektromos szerszámok

Elektromos szerszámok közt kínálatunkban találsz különböző méretű présgépeket, fúrógépeket, préspofákat, heggesztőgépet, sütőgépet.

A legkomolyabb és legmegbízhatóbb márkák képviselői közül jelen van webáruházunkban a teljesség igénye nélkül a HENCO, a ROTHENBERGER, FISHER, VIEGA, REMS és nem utolsósorban az UPONOR.

Az elektromos szerszámok kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a használati gyakoriságot, az anyagot, a kialakítást. A tapasztalt iparosok tudják, hogy nem minden teljesítmény egyforma.

A gyártók külön ajánlatokkal állnak elő az otthoni barkácsok és a profi szakemberek számára. A professzionális használatra gyártott elektromos eszközök alapvetően nagyobb erejű motorral rendelkeznek, amelyet kifejezetten a mindennapi használatra fejlesztettek ki. Ezért van a legtöbb elektromos eszköznek hagyományosan áramellátása.

Minél gyakrabban és hosszabb ideig dolgozik valaki egy elektromos szerszámmal, annál fontosabb a rezgésmentes szerkezet és az olyan felépítés, amely komolyabb erőfeszítés nélkül ugyanolyan erőátvitelt tesz lehetővé.

A higiéniai részletek mint például a mikroszűrő vagy a szívóeszköz és a lágyindítási funkció a professzionális használatnál is nélkülözhetetlenek.

Ha további kérdéseid lennének, ne habozz velünk kapcsolatba lépni.

29 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 1 132 836

Gyártó

Átmérő

Hosszúság