Fogók

A szereléshez elengedhetetlen darabok közé tartoznak, akár szervizben, akár otthoni munkálatok során. A kiváló minőségű fogók segítenek hatékonyan és pontosan dolgozni.

Webáruházunk kínálatában válogathatsz a megbízhatóságáról híres KNIPEX különböző típusú termékei közül, úgy mint a kombinált fogó, csőfogó, szifonfogó, elektromos szerelőfogó, vízpumpa fogó és kézi présszerszámok közül.

A vízpumpa fogó ideális csövek, anyák és csavarok megfogására. Csúszásmentes nyélbevonat, szilárd nemesített króm-vanádium elektroacél anyag. Gombnyomással közvetlenül a munkadarabon állítható be. Kínálatunkban három nagy márka is képviselteti magát, válaszd ki a számodra ideálisat. Ha bizonytalan vagy a döntésben, fordulj hozzánk, segítünk a döntésben!

A KNIPEX szifonfogók szifonokhoz, csőszerelvényekhez és csatlakozókhoz 2,95” (75 mm) átmérőig tökéletesen helyt állnak. Robusztus, nagy teherbírású konstrukció. Kiválóan alkalmas szifoncsavaros csatlakozások, műanyag csőszerelvények és kerek hollandi anyák meghúzására és lazítására.

Ezek a szerszámok segítenek Neked hatékonyan és precízen dolgozni.

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő típust, és könnyedén végezd el vele a feladatokat!

18 db termék
Szűrés