Elektronikai fogók

Az elektronikai fogók olyan kéziszerszámok, amelyeket az elektromossággal kapcsolatos munkákhoz terveztek. Ezek a fogók különböző feladatokra használhatók, például vezetékek vágására, hajlítására vagy rögzítésére. Fontos, hogy minőségi elektronikai fogót válassz, amelyek pontosak és tartósak.

Webáruházunkban a KNIPEX kínál kiváló minőségű elektronikai fogókat, amelyek tökéletesen megfelelnek a szakemberek igényeinek.

A KNIPEX multifunkciós fogója lapos és kör keresztmetszetű anyagok megfogásához, hajlításhoz, sorjátlanításához, kábelvágáshoz, szigetelés eltávolításához és érvéghüvelyek krimpeléséhez használható. Rengeteg hasznos funkció egy kézben!

Profilozott megfogó felületei vannak és a befogópofák lapos és kör keresztmetszetű anyagok megfogásához egyaránt alkalmasak.

Markáns külső pofaél a süllyesztett fali dobozok megmunkálásához és átvezető lyukak sorjátlanításához. Karcsú kivitel a kiváló hozzáférhetőség érdekében.

Segítségével könnyedén megragadhatod a vezetékeket, csavarokat és más apró alkatrészeket. Legyen szó egy huzal cseréjéről vagy egy lámpatest felszereléséről, az elektromos szerelőfogó mindig jó szolgálatot tesz.

1 db termék
Szűrés