Vágókorongok

A vágókorong olyan eszköz, amelyet a flexhez (más néven sarokcsiszolóhoz) csatlakoztatunk. A flex egy elektromos kisgép, amely különböző tárcsák és korongok csatlakoztatása után különböző anyagok vágására szolgál, például fémlemezek, fémcsövek, fémrudak, fa, műanyag, kerámia, térkő és beton vágására.

A csiszolókorongok a leggyakrabban használt korongok a flexhez. Alkalmazhatók csiszolásra, felületek tisztítására, vágások tisztítására vagy fém munkadarabok előkészítésére a hegesztést megelőzően. A csiszolókorongok keménységét és simaságát szemcsékkel mérik, és a szemcseméret alapján választhatók ki a feladatnak megfelelő korongok.

A vágókorongok vékonyabbak és a fémek pontosabb vágásához használatosak. Ezek a korongok speciális kialakításuknak köszönhetően biztosítják a precíz és hatékony vágást.

A vágókorongok sokoldalúan használhatók, de a munkavégzés során nagyon fontos a biztonsági intézkedések betartása, például a védőfelszerelés használata és a megfelelő rögzítés, hiszen nagyon éles szerszámról van szó.

4 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 437

Gyártó

Átmérő

Súly