KG idomok és csövek

A KG idomok és csövek a vízelvezető rendszerek fontos elemei. Ezek a komponensek segítenek a lefolyócsövek védelmében és a biztonságos használatban.

A KG rövidítés a kemény PVC (polivinil-klorid) csatornarendszerekhez kapcsolódik. Ezek a csövek és idomok kiválóan alkalmasak gravitációs csatornarendszerek kiépítésére. A KG csövek ellenállnak a korróziónak, így jól használhatók vízelvezetési és csatornahálózatokban. Emellett kiválóan ellenállnak a nyomásnak és a hőmérséklet-ingadozásnak.

Ismerjük és megbízhatónak, tökéletes minőségnek tartjuk a PESTAN idomait, ezért mindenféle méretben és többféle funkcióra találsz elemeket a webáruházunkban.

A benti és utcai lefolyórendszerekhez a megfelelő csatlakozókkal alkalmazva bármilyen szennyvíz elvezetésére alkalmasak.
A csőrendszer összeszerelése nagyon egyszerű, a csövek idomokkal csatlakoztathatók össze a kívánt irányokban, a tökéletes csatlakozást gumigyűrűk biztosítják.
A vezetett anyag maximális hőmérséklete + 60°C lehet.
A csövek ellenállnak sós víznek, alkoholnak, savas és lúgos anyagoknak, szulfátoknak, agresszív gázoknak és tisztítószereknek.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a telepítésük, szerelésük során, fordulj hozzánk bizalommal!

134 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 86 462

Gyártó

Átmérő

Kivitel

Méret

Hosszúság

Iránytörés