Fűtőpatron, fűtőbetét

A fűtőpatron, fűtőbetét olyan elektromos berendezés, amely hőenergiát termel fűtési célokra. Számos típusa létezik, és a választás az Te igényeitől és preferenciáidtól függ.
Kínálatunkban elektromos hőfokszabályozós fűtőpatronokat találhatsz, melyek a törölközőszárítós csőradiátorok kiegészítő eleme.

Egyszerű és kényelmes megoldás a fürdőszoba felmelegítésére, akár fűtésszezonon kívül is. A hőfokszabályozós elektromos fűtőpatron bármely 1/2”-os belső menettel rendelkező radiátorba beszerelhető. Alkalmazható a meglévő fűtési rendszerrel párhuzamosan bekötve (T-idom segítségével), vagy önállóan kizárólag a fűtőpatront a radiátorba szerelve. Minden esetben alulról, vagy oldalról szabad a radiátorba szerelni.
A RADECO egy lengyel székhelyű cég, amely 1991 óta gyárt fűtőberendezéseket. A cég elektromos fűtőberendezéseiről, konvektorokról, radiátorokról, padlófűtésről, infravörös fűtőpanelekről és hordozható fűtőventilátorokról ismert. A RADECO fűtőpatron, fűtőbetét megfizethető áron kiváló minőség.

Az IMMERGAS fűtőpatronok indirekt HMV és puffer tárolókhoz alkalmazhatók. Amennyiben a hálózati tápfeszültség áramerőssége megengedi, a háromfázisú fűtőpatronok egy fázisra is köthetők.
Különböző tárolókhoz használható, ezért rendkívül univerzális termék.
Éppen ezért ajánljuk mi is jó szívvel a számodra.

7 db termék
Szűrés