Flexibilis csövek

A flexibilis cső könnyen hajlítható, nem törik, nem reped.

A flexibilis csövek, más néven hullámos csövek vagy harmonika csövek, fémhullámból és gumiból vagy műanyagból készült szövetből állnak. A fém flexibilis csövek különböző méretben és hosszban kaphatók, különböző nyomás- és hőmérséklettartományban használhatók.

Előnye, hogy nagyon könnyen hajlítható, így nem kell őket idomítani a szereléshez. Helytakarékosak, mert kevesebb helyet foglalnak, mint a merev csövek, így rendkívül ideálisak szűk helyeken történő szereléshez.

A flexibilis csövek csillapítják a rezgéseket, így csökkentik a zajt. Praktikus választás a vízvezeték-szereléshez, a fűtési- és hűtési rendszerekhez.

Kínálatunkban különböző méretű, hosszúságú és anyagú rugalmas csövet hoztunk számodra, hogy a szerelési igényednek megfelelőt mindenképp megtaláld.

Kizárólag olyan gyártók termékei közül választhatsz a kazanabc.hu oldalán, akik kiváló minőségű terméket gyártanak. A minőségi szerelvények jobb anyagokból készülnek, precízebb gyártási folyamat során, így hosszabb ideig bírják a strapát. Kevésbé hibásodnak meg, így megelőzik a vízszivárgást és a meghibásodásokat.

A minőségi szerelvények szebb kivitelűek, számos technikai előnyük mellett jobban mutatnak a vízvezeték-rendszerben.

Kérdésed esetén fordulj hozzánk bizalommal!

150 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 41 776

Gyártó

Csatlakozás

Kivitel

Méret