Hidraulikus váltók

A hidraulikus váltó segítségével biztosítjuk, hogy a fűtési rendszerben lévő szivattyúk egymástól függetlenül működjenek. Az előremenő és visszatérő csővezetéknél egy hidraulikus rövidzárat hoz létre. Ez a hidraulikus rövidzár biztosítja azt, hogy a szivattyúk az adott fűtési kör számára a szükséges tömegáramot egymás zavarása nélkül tudják keringetni.

Korszerű fűtési rendszerek kelléke. Meggátolja a folyadékok keveredését, miközben hatékonyan átadja a hőt az egyik folyadékról a másikra.

Használatának előnyei: nagy hőátadási felületet biztosít, minimalizálva a hőveszteséget. Megakadályozza a folyadékok keveredését: megőrzi a folyadékok tisztaságát és megakadályozza a szennyeződések bejutását. Tartós anyagokból készül, ellenáll a korróziónak és hosszú élettartamot biztosít.

A DUNATERM egy kiváló magyarországi márka, amely kifejezetten fűtéstechnikai termékekre specializálódott. Folyamatosan fejlesztik termékeiket és szolgáltatásaikat, hogy megfeleljenek a legújabb trendeknek és az ügyfeleik igényeinek. Ha igazán megbízható megoldást keresel, válaszd a DUNATERM-et.

5 db termék
Szűrés