Rögzítéstechnika

A rögzítéstechnika olyan módszerek és eszközök összességét jelenti, amelyek segítségével a víz-gáz-fűtéstechnikai elemeket biztonságosan és stabilan rögzítjük egymáshoz vagy egy felülethez.

A rögzítéstechnika alkalmazási területei nagyon változatosak, az otthoni barkácsolás során használt egyszerű csavarozástól kezdve az ipari létesítményekben alkalmazott nagy teherbírású rögzítésekig.

Kínálatunkban sokféle alkatrészt találsz mindkét területen végzett feladat elvégzéséhez: csavarokat, anyákat, alátéteket, különböző bilincseket, síneket, konzolokat, tipliket.

Olyan nagy márkák termékeire adjuk voksunkat, melyek nagy hangsúlyt fektetnek a termékeik minőségére. A nagy márkák termékei általában megbízhatóbbak, mint a kevésbé ismert márkák termékei. Ez azt jelenti, hogy kisebb a valószínűsége annak, hogy meghibásodnak, és hosszabb ideig tartanak.

A FISCHER, a BLITZ, az UPONOR, vagy akár a VIEGA mind olyan megbízható gyártók, akikkel mi szívesen dolgozunk együtt. A termékeik mind kiválóak, tartósak, erősek, szakszerűek.

278 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 16 993

Gyártó

Csatlakozás

Kivitel

Méret

Hosszúság