Csavarok, anyák, alátétek

A csavarok, anyák és alátétek kulcsfontosságú szerepet játszanak a rögzítéstechnikában. Nélkülözhetetlenek a rögzítés során.

A csavarok és anyák szilárd kötést hoznak létre a rögzített elemek között, így ellenállnak a terhelésnek és a vibrációnak. Stabilan rögzítik a tárgyakat, megakadályozva a mozgást és a elfordulást. Tartósak és ellenállnak a környezeti hatásoknak, mint a nedvesség, a hőmérséklet és a korrózió.

Könnyen szerelhetők és leszerelhetők, így a rögzítések rugalmasak és módosíthatók.

Kínálatunkban széles választékban kaphatók, így bármilyen rögzítési feladathoz megtalálhatod a megfelelő méretet és típust.

Az alátétek szélesebb felületen osztják el a terhelést, ezáltal csökkentik a csavarokra és a rögzített felületre nehezedő nyomást. Megvédik a rögzített felületet a csavarok okozta kopástól és sérülésektől. Megakadályozzák a csavarok elfordulását és kilazulását.

Kiválasztásukkor fontos figyelembe venni a rögzítendő elemek típusát és súlyát, a felület típusát, amelyhez a tárgyakat rögzíteni kell. A ráható terhelés nagyságát és irányát,  a környezeti hatásokat (pl. nedvesség, hőmérséklet).

A megfelelő csavarok, anyák és alátétek kiválasztásához érdemes szakember tanácsát kérni, hogy biztosan a megfelelő termékkel végezd el a feladatot. Keress bennünket, örömmel segítünk Neked.

96 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 5 129

Gyártó

Csatlakozás

Kivitel

Méret

Hosszúság