Adalékok

Adalékok alkalmazásának számos előnye van, a fűtésrendszerben kifejezetten ajánlatos:

A fűtésrendszerben lévő víz oxigént és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek korróziót okozhatnak a fém alkatrészeken. A fűtésrendszerbe adagolt adalékanyagok bevonattal borítják a fém alkatrészeket, és megvédik őket a korróziótól.

A vízben lévő ásványi anyagok vízkőlerakódást okozhatnak a csövekben és a hőcserélőkben. Ez a lerakódás csökkenti a fűtésrendszer hatékonyságát, és további problémákhoz vezethet. A fűtésrendszerbe adagolt adalékanyagok megakadályozzák a vízkőlerakódást, és segítenek a meglévő lerakódás eltávolításában.

A fűtésrendszerben lévő iszap szennyeződésekből és lerakódásokból áll, amelyek eltömíthetik a csöveket és a szivattyúkat. Ez a fűtésrendszer hatékonyságának csökkenéséhez és további problémákhoz vezethet. Ezek az adalékanyagok megakadályozzák az iszapképződést, és segítenek a meglévő iszap eltávolításában.

A fagyálló adalékanyagok megakadályozzák a víz megfagyását a csövekben és a hőcserélőkben. Ez fontos a téli hónapokban, amikor a hőmérséklet fagypont alá süllyed.

Kenhetik a szivattyúkat és a szelepeket, ezáltal javítva a fűtésrendszer hatékonyságát és csökkentve a kopást. Javíthatják a hőátadást, ezáltal növelve a fűtésrendszer hatékonyságát és csökkentve az energiafogyasztást.

A fűtésrendszerbe adagolt adalékanyagok használata hatékony módja a fűtésrendszer védelmének, a hatékonyság javításának és a karbantartási költségek csökkentésének.

1 db termék
Szűrés