Víz- és gázmérők, költségosztók

A víz- és gázmérők, költségosztók kulcsfontosságú eszközök a víz- és gázfogyasztás mérésére a háztartásokban és más létesítményekben.

Fontos szerepet töltenek be a fogyasztók felelősségteljes víz- és gázfelhasználásra ösztönzésében, valamint a szolgáltatók által nyújtott szolgáltatások igazságos árazásában.

A vízórán mérjük a háztartásba beérkező víz mennyiségét köbméterben.

A vízórán lévő mutató alapján a fogyasztók nyomon követhetik a vízfelhasználásukat, észlelhetik az esetleges szivárgásokat, és ezáltal tudatosabban bánhatnak a vízzel.

A mechanikus vízórák forgótárcsákkal mutatják a vízfogyasztást, míg a digitális vízórák LCD kijelzőn jelenítik meg a fogyasztott vízmennyiséget.

A gázórán mérjük a háztartásba beérkező gáz mennyiségét köbméterben.

A membrános gázórák mechanikus szerkezettel mérik a gázáramlást, míg az ultrahangos gázórák hanghullámokat használnak a gázmennyiség mérésére.

A víz- és gázmérők, költségosztók előnyei, hogy a mérőóra alapján történő számlázás igazságosabb, mint a fix díjak alkalmazása, mivel a fogyasztók csak a ténylegesen felhasznált víz- és gázmennyiségért fizetnek.

Segít a fogyasztóknak nyomon követni a víz- és gázfelhasználásukat, ezáltal ösztönözve őket a tudatosabb víz- és gázfelhasználásra. Valamint segíthet a fogyasztóknak észlelni a víz- és gázszivárgásokat, amelyek jelentős anyagi károkat okozhatnak, ha nem vesszük észre időben.

A víz- és gázórák fontos szerepet játszanak a víz- és gázgazdálkodásban, és hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz. Hozzájárulhatunk a vízkészletek megőrzéséhez és az energiafelhasználás csökkentéséhez.

35 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 109 831

Gyártó

Csatlakozás

Kivitel

Hosszúság