Armaflex 32-76 Párazáró szigetelés (330010761)

CIKKSZÁM: SE 330010761
RAKTÁRON

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:
 • Házhoz szállítás: 1 990 Ft
 • PostaPont: 1 990 Ft
 • Személyes átvétel átvételi pontunkon (2 munkanap): ingyenes

K-Flex

  4 073 Ft
  fm

  Leírás

  Armaflex 32-76 Párazáró szigetelés (330010761)

  Nagy teljesítményű, hatékony energiamegtakarító elasztomer szigetelő csőhéj és lap légkondicionáló, hűtő- és fűtő rendszerek esetén.
  A nagyon rugalmas, műkaucsuk alapú szigetelőanyagok a páralecsapódást megakadályozzák. A zártcellás szigetelőanyagok alkalmazási területe elsősorban klíma- és hűtéstechnika, de megfelelő megoldást nyújt a fűtéstechnikai berendezésekre, rendszerekre is. A lapanyagok sík felületekre, tartályokra, szellőzéstechnikára kiválóan alkalmas, illetve nagy átmérőjű csövek szigetelése is tökéletesen megoldható velük.
  Az AF/ARMAFLEX az első rugalmas szigetelőanyag, mely Microban® technológiával rendelkezik. Amikor a baktériumok kapcsolatba kerülnek a szigetelőanyag felületével a Microban védelem behatol a mikroorganizmusok szerkezetébe és lehetetlenné teszi azok növekedését és szaporodását. Mivel ez a gyártás során beépített védelem, tehát nem felületi bevonatból keletkező védelem, ezért nem lehet lemosni, nem használódik és kopik el. Ez adja az AF/ARMAFLEX termék védelmét penész ellen. A szigetelés alkalmazása leginkább középületek például iskolák, irodák, repülőterek, idősotthonok, gyógyszeripari területek, „tisztaterek” esetén javasolt.
  Jellemzője, hogy az átmérő függvényében változik a szigetelőanyag vastagsága.

  Műszaki adatok

  Tömeg 0,2 kg
  Gyártó

  K-Flex

  Átmérő

  76 mm

  Súly

  0,2 kg

  Kivitel

  Szigetelés

  Hosszúság

  2 fm

  Szín

  Szürke

  Felhasználási terület

  Párásodásra

  Letölthető dokumentumok