Légtechnika, szellőzéstechnika

A légtechnika és a szellőzéstechnika szorosan kapcsolódó fogalmak, amelyek a levegő minőségének és hőmérsékletének szabályozásával foglalkoznak.

A légtechnika az épületen belüli levegő mozgatásával, szűrésével, fűtésével, hűtésével és páratartalmának szabályozásával foglalkozik. Célja a komfortos és egészséges belső légtér biztosítása.  A légtechnikai rendszerek elemei a következők: ventillátorok, szűrők, hőcserélők, párátlanítók, légcsatornák.

A szellőzéstechnika az épületen belüli levegő friss levegővel történő cseréjével foglalkozik. Célja a levegő minőségének javítása, a szén-dioxid eltávolítása és a páratartalom szabályozása. A szellőztető rendszerek elemei a következők: ablakok, ajtók, szellőzőnyílások, ventillátorok, hőcserélők.

A szellőztető rendszereket ipari, kereskedelmi és lakóépületekben is alkalmazzák.

A légtechnika és a szellőzéstechnika javítja a belső légtér hőmérsékletét, páratartalmát és minőségét. Eltávolítja a levegőből a szennyeződéseket és a káros anyagokat.

Ha légtechnikai vagy szellőztető rendszert tervezel telepíteni, javasoljuk, hogy fordulj szakembereinkhez, akik segítenek Neked a megfelelő rendszer kiválasztásában, tervezésében és telepítésében.

178 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 181 046

Gyártó

Átmérő

Csatlakozás

Szélesség

Elektromos csatlakozás

Kivitel

Hosszúság

Levegőszállítás

Szín