Indirekt tároló

Az indirekt tároló olyan vízmelegítő berendezések, amelyek a fűtési rendszerrel összekötve, annak hőjét hasznosítva állítják elő a használati meleg vizet.

Használatával a melegvíz előállítása nem a csapnyitás pillanatában történik, hanem egy meghatározott mennyiség állandóan a rendelkezésünkre áll.

Közöttük találhatsz egy hőcserélős és két hőcserélős típusokat is. Az egy hőcserélős indirekt tárolók egyetlen hőtermelő berendezéssel, például gázkazánnal vagy napkollektorral működnek együtt. A két hőcserélős tárolók pedig két különböző hőtermelő berendezést, például gázkazánt és napkollektort tudnak egyszerre használni, így még hatékonyabb a vízmelegítés.

A tárolók egy része elektromos fűtőbetéttel is rendelkezik, amely akkor kapcsol be, ha a fűtési rendszer nem tudja felfűteni a vizet, vagy ha nincs szükség a fűtésre. Az elektromos fűtőbetét segítségével biztosíthatod a meleg víz ellátást egész évben, akár nyáron is.

Webáruházunkban megtalálhatod az indirekt tárolók széles választékát, ahonnan a műszaki paraméterek alapján Te is megtalálhatod a megfelelő megoldást.

Kérdésed esetén fordulj hozzánk bizalommal!

16 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 3 132 540

Gyártó

Átmérő

Tároló térfogata

Hőcserélők száma

Csonkok száma