Falikút

A falikút a vízvezeték-technológia fokozatos fejlődésének egyik tökéletes eredménye. A falba szerelt csaptelepek már a római korban is léteztek.

Feltalálásában és fejlesztésében számos személy volt érintett, köztük például Hans Grohe. Német vízvezeték-szerelő volt, aki az 1930-as években kifejlesztette az egykaros csaptelepet.

A falikút olyan praktikus eszköz, amely számos helyen használható a mindennapi életben. Remek vízfelvevő helyként funkcionál.

Használható higiénikus kézmosásra, takarító víz engedésére vagy akár mosásra és mosogatásra is.

Nem kell többé a csap vagy a zuhany alá erőltetni a vödröt vagy a lavórt, ha vízre lenne szükség valamilyen művelethez.

Az alsó kifolyású csap kialakításával még a vödör megemelésére sem lesz szükség, ami tovább növeli a komfortérzetet és az általános higiéniát.

Ha nem megoldott a használt, koszos, szennyezett víz eltávolítása, a falikút megoldást nyújthat. A kültéren használt kút lefolyójába bátran ki lehet önteni például a felmosáshoz vagy takarításhoz használt vizet. Így a belső tér érintetlen maradhat, hosszú távon sok munkaórát megspórolva ezzel.

A legfontosabb, hogy ha olyan szennyeződés van egy felületen, amelyet a lakás belső terében nem szívesen tisztítana meg az ember, akkor a falikút gyors és kényelmes megoldást nyújt.

4 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 38 710

Gyártó

Szélesség

Mélység

Súly

Anyaga