Kondenzációs fűtő kazán

A kondenzációs fűtő kazánok a legújabb technológiával rendelkeznek, amelyek a hagyományos kazánokhoz képest jobb hatásfokkal dolgoznak. Ennek oka, hogy a kondenzációs kazánok a füstgázban található víz rejtett hőjét is ki tudják használni, míg a hagyományos kazánok ezt nem teszik meg, azok ezt elpazarolják. A kondenzációs kazánok fűtésre vannak optimalizálva, használati melegvizet csak külső egységgel tudnak készíteni (váltószelep, hőcserélő, indirekt tartály, stb.)

A kondenzációs fűtő kazánokban a füstgáz hőmérséklete alacsonyabb, így a füstgázban található vízgőz kicsapódik, és a kazánba visszajuttatja a hőt. Ezáltal javul a hatásfoka.

A kondenzációs kazánok előnyeit igazán az alacsony hőmérsékletű fűtési rendszereknél lehet kihasználni, mint például a padlófűtés vagy a falfűtés, mivel ezeknél a fűtési technológiáknál a kazán nem dolgozik maximális teljesítményen, viszont az égéshő ugyanakkora.

A webáruházunkban megtalálod a kondenzációs kazánok széles választékát, amelyek között biztosan rátalálsz az igényeidnek leginkább megfelelőre. A termékek leírásában megtalálhatod a teljesítményüket, a kazán méretét, tulajdonságait.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik terméket válaszd, vagy ha további kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink készséggel segítenek a megfelelő döntés meghozatalában.

12 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 1 607 820

Gyártó

Fűtő teljesítmény

Szélesség

Mélység

Elektromos teljesítmény

Elektromos védettség

Súly

Max. üzemi nyomás

Max. kazánhőmérséklet

Tágulási tartály űrtartalma

Visszatérő csatlakozása

NOx