Dunaterm 22 600-500 Klasik lapradiátor (DK6005)

CIKKSZÁM: DT-DK6005
RAKTÁRON

SZÁLLÍTÁSI DÍJ:
 • Személyes átvétel átvételi pontunkon (2 munkanap): ingyenes


  20 824 Ft
  db

  Leírás

  Dunaterm 22 600-500 Klasik lapradiátor (DK6005)

  A fűtési rendszerek modern trendjeinek, a környezetvédelemnek, valamint a gyártási technológiák optimalizálásának a kihívására adott válaszként már az elmúlt évben előkészítettünk egy saját márkanevű terméket Magyarországra.    
  A terméknek a RADIK KLASIK termékcsalád adta az alapját. Konkrétan a DUNATERM márkanévvel felruházott lapradiátor családról van szó. A DUNATERM lapradiátorok gyártása során a hagyományos RADIK lapradiátorokkal azonos alapanyagokat és gyártási eljárásokat alkalmazzuk. Ezeket a lapradiátorokat a nálunk megszokott minőségben, az általánosan alkalmazott gyártásközi és végellenőrzésekkel gyártjuk, így teljes mértékben megfelelnek az EN 442 európai szabvány követelményeinek és az ISO 9001:2008 szigorú minőségirányítási rendszer előírásainak. A DUNATERM radiátorok felületvédelme teljes egészében megfelel a RADIK lapradiátorok kiváló minőséget biztosító felületvédelmének, így ezeknél a radiátoroknál is garantált a magyar piacon egyedülállóan hosszú élettartam és csúcsminőség. A DUNATERM radiátorokat a modern fűtési rendszerek maximális hatékonyságának a kihasználásához fejlesztettük ki, messzemenően figyelembe véve az optimális ár/teljesítmény arányt.KLASIK acéllemez radiátort Európa egyik legkorszerűbb gyárában készíti a csehországi KORADO cégcsoport. A nagy múltú (45 éves) gyárat 2008-11 között korszerűsítették, és azóta 4 soron 3 millió darab radiátort tudnak gyártani. Eddig a világ több mint 40 országában 25.000.000 radiátort értékesítettek
  KORADO folyamatosan ellenőrzi a beszállított anyagok és a késztermékek minőségét, miközben preferálja a környezetbarát technológiák és anyagok alkalmazását. Rendelkeznek minden fontosabb európai tanúsítással és minősítéssel DEKRA, EN442, CE, RAL (német), BSI (angol), stb..
  Valamennyi radiátoruk a Magyarországon jelenleg kapható radiátorok többségénél korszerűbb, úgynevezett kataforézises felületvédelmet kap. Ez a technológia biztosítja a stabil, korrózióálló, hermetikus, mechanikai hatásoknak is ellenálló alapozóréteg kialakulását a radiátor felületén. Ennek köszönhető a termékek hosszú élettartama.
  A RADIK a gyár prémiumkategóriás acéllemez termékcsaládja, melyből a legtöbbet értékesít. Itt a folyamatos innováció és minőségvizsgálat a garancia a termék minőségére. Klasszikus 4 csonkos radiátor, mely kapható (22,33 típus) „szuperalacsony” (200mm) kivitelben is.

  Műszaki adatok

  Tömeg 14,29 kg
  Gyártó

  Dunaterm Brand

  Csatlakozás

  G1/2"

  Szélesség

  100 mm

  Magasság

  600 mm

  Súly

  14,29 kg

  Max. üzemi nyomás

  1,0 Mpa

  Kivitel

  Klasik radiátor

  Hosszúság

  500 mm

  Max. hőmérséklet

  110 C°

  Szín

  Fehér

  Anyaga

  Acéllemez

  Teljesítmény (75°/65°/20°)

  814 W

  Teljesítmény (55°/45°/20°)

  416 W