Hőszivattyúk

A hőszivattyú olyan technológia, amelynek alkalmazásával egy adott forrásból (ez leggyakrabban a levegő, de lehet a talaj és víz is) nyert hőenergiát egy másik helyre tudunk juttatni.

A hőszivattyúk egyre népszerűbbek, ha fűtéskorszerűsítésről vagy az otthoni fűtési-hűtési megoldásokról van szó. Az általuk biztosított rugalmasság, hatékonyság, hosszú távú kedvező megtérülés fontos szempontok. Az alacsonyabb környezetszennyező hatás is csak egyike azon okoknak, amiért manapság az eddigi, fosszilis tüzelőanyagokat használó technológiákat egyre inkább a megújuló energiával működő hőszivattyúkra cserélik.

A hőszivattyú afféle körként működik, amely hőenergiát vesz fel és a hűtőközeg segítségével megfelelő hőmérsékletűre fűti vagy hűti a rendszerben keringő vizet. Ezt a vizet a hőleadókon keresztül fűtésre vagy hűtésre tudjuk használni, vagy segítségével használati melegvizet tudunk készíteni.

Webáruházunkban megtalálod a hőszivattyúk széles választékát, alkatrészeit, kiegészítő elemeit a legnagyobb gyártóktól.

Mielőtt döntenél, fontos, hogy tisztában legyél azzal, melyik megoldás a leginkább megfelelő az számodra. Ebben is segítünk Neked!

Szakértő kollégáinkhoz fordulhatsz kérdéseiddel, hogy együtt megtaláljuk az igazán gazdaságos fűtési megoldást. Hiszen a döntés hossztávra szól.

34 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 5 139 800

Gyártó

Elektromos csatlakozás

Névleges hűtési teljesítmény (Levegő 35°C, víz 23/18°C)