Mosogatótálcák

A mosogatótálcák olyan szaniterek, melyet elsősorban kézi mosogatáshoz használunk. Általában a konyhapultba süllyesztve helyezzük el, és a vízvezeték-hálózathoz csatlakoztatjuk a víz bemeneti és a szennyvíz kiömlő oldalon is.

A mosogatótálcák anyaga változatos lehet, köztük leggyakoribb a rozsdamentes acél, mely könnyű, tartós, könnyen tisztítható, de hajlamos lehet a karcolódásra.

A gránitból készült tálca esztétikus, strapabíró, de drágább és nehezebb, mint a rozsdamentes acél.

A különféle felhasználói igényeknek való megfelelés érdekében létezik egymedencés vagy kétmedencés kivitel. Az egymedencés kisebb konyhákhoz praktikus, vagy olyan helyre, ahol leginkább a mosogatógépet használják. Kevésbé helyigényes ez a forma.

A nagyobb konyhákban vagy ahol nagyobb a család, oda a kényelmesebb, kétmedencés megoldást alkalmazhatjuk. Ezesetben a mosogatáshoz és az öblítéshez, vagy egyéb konyhai feladatokhoz rendelkezésünkre áll még egy tálca.

A mosogatótálcák elhelyezése a konyhában függ a konyha méretétől, elrendezésétől és a használati szokásoktól.

Általában az ablak alá szokták elhelyezni, hogy mosogatás közben hasznosítsuk a természetes fény adta előnyöket.

Fontos, hogy a mosogatótálca közelében legyen a tűzhely és a konyhai hulladéktároló, hogy a munkafolyamatok során minél kevesebbet kelljen mozogni. A mosogatótálca alatti szekrényben tárolhatjuk a mosogatószereket, szivacsokat, mosogatógépet.

Összességében a mosogatótálca nélkülözhetetlen eleme a konyhának, fontos, hogy kellő odafigyelést biztosítsuk a kialakítására.

8 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 27 605

Gyártó

Szélesség

Mélység

Kivitel

Anyaga