Elektromos vízmelegítő

Az elektromos vízmelegítők, nagyon egyszerű elven működnek. A mai napig a legnagyobb komfortot a tárolt melegvíz biztosítja. Az ilyen megoldások közül a legkedvezőbb áron az elektromos vízmelegítőket lehet beszerezni.

Működési elve szerint egy tartályban van egy termosztát és egy elektromos fűtőszál. A fűtőszál addig működik, amíg a termosztáton beállított hőmérsékletet el nem éri a vízmelegítőben lévő víz. A minél vastagabb szigetelés biztosítja, hogy a tartályban lévő víz minél kevésbé veszítsen energiát, és ezzel hőmérsékletet.

A különböző gyártók igyekeznek különböző megoldásokkal jobb energiahatékonyságot és üzembiztonságot biztosítani. Ilyen például a vízmelegítők automatikus, vagy manuális programozhatósága. Ezeknél a megoldásoknál a víz hőmérsékletét a használatunkhoz tudjuk állítani. Napközben a bojler alacsonyabb hőmérsékletű vizet tárol, míg este már a fürdés előtt tudja, hogy több forró vízre lesz szükség ezért felfűti a készüléket.

Léteznek száraz fűtőbetétes elektromos vízmelegítők, ahol az érzékeny fűtőbetét nem érintkezik közvetlenül a vízzel, így a vízkő nem tudja károsítani.

Válogasson a webáruházunkban megtalálható különböző kapacitású és tudású elektromos vízmelegítők közül, hogy mindig élvezhesd a meleg víz adta komfortot.

Gyakori keresések

40 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 218 275

Gyártó

Csatlakozás

Elektromos csatlakozás

Elektromos teljesítmény

HMV energia besorolás

Melegvíz csapolási profil

Tároló térfogata