Kondenzátum átemelők

A kondenzátum átemelő telep olyan automata rendszer, amelyet a kondenzvíz gyűjtésére és kiemelésére használunk. A kondenzvíz olyan vízgőz, amely lecsapódik a fűtési, hűtési és légkondicionáló berendezésekben.

A kondenzátum átemelő telep működési elve: a tartályban összegyűlik a kondenzvíz. A szivattyú a kondenzvizet a tartályból a csatornába vagy más vízelvezető rendszerbe szállítja. A szintérzékelő figyeli a kondenzvízszintet a tartályban, melynek eredményeként a vezérlő be- és kikapcsolja a szivattyút a kondenzvízszint alapján.

Használatának előnye, hogy megelőzi a vízkárokat: A kondenzvíz felhalmozódása penészképződéshez és vízkárokhoz vezethet.

Megakadályozza a szagokat: A kondenzvíz kellemetlen szagokat okozhat.

Kényelmes, mert automatikusan működik, így nem kell aggódnunk a kézi ürítés miatt.

A kondenzátum átemelő telepnek elegendő kapacitással kell rendelkeznie a kondenzációs berendezés által termelt összes kondenzvíz eltávolításához. Olyan helyre kell telepíteni, ahol könnyen hozzáférhető a karbantartáshoz.

Ha bizonytalan vagy, hogy milyen terméket válassz, vagy ha további kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal. Segítünk a megfelelő döntés meghozatalában!

3 db termék
Szűrés