Csövek, tömlők

A tömlőknek fontos szerepük van a locsolórendszerben, nélkülük nem jöhetne létre maga a rendszer sem.
A locsolótömlő a legegyszerűbb módja a víz eljuttatásának a vízforrástól, például a kerti csaptól, a szórófejekhez vagy más öntözési elemekhez.
Ez különösen hasznos olyan esetekben, ahol a növények szétszórva helyezkednek el, vagy ahol más kiépített locsolási megoldás.
A locsolótömlő lehetővé teszi, hogy könnyen eljuttassuk a vizet a különböző területekre anélkül, hogy állandóan a csaphoz kellene csatlakoztatni a szórófejet. Ez nagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosít az öntözés során.
Elengedhetetlen a kézi öntözéshez is. A végére csatlakoztatott szórófej segítségével a vizet közvetlenül a növényekre irányíthatjuk, vagy a tömlő végét használhatjuk a növényövek öntözésére.
Ha a vízforrás nem nyomás alatt van, akkor a szivattyúval a vizet a felszínre kell juttatni. A locsolótömlő csatlakoztatható közvetlenül a szivattyúhoz, a szórófejekhez vagy más öntözési elemekhez.
A locsolórendszer téli kiürítésekor a locsolótömlőt használjuk a víz leeresztésére a csaptelepekből és a csővezetékekből, hogy megakadályozzuk a fagy okozta károkat.
Különböző hosszúságban, anyagban és minőségben kaphatók. A megfelelő tömlő kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét, a szórófejek típusát, a víznyomást és a személyes igényeket, elképzeléseket.
Szakemberink segítenek Neked, ha kérdésed lenne a termékekkel vagy magával az öntözőrendszer kialakításával kapcsolatban.

3 db termék
Szűrés