Fűtési keringető szivattyúk

A fűtési keringető szivattyúkat a fűtési rendszerben lévő víz egyenletes keringetésére használjuk. Ez biztosítja, hogy a hőmérséklet egyenletes legyen az épületben, és minden helyiségben megfelelő hőmérsékletet érjünk el.

Különböző méretben és teljesítményben kaphatók, a fűtési rendszer méretétől és a kívánt hőmérséklet-elosztástól függően.

Kínálatunkban számos nagy hatékonyságú szivattyú  közül választhatsz.

Többnyire három vezérlési módot tartalmaznak: radiátor fűtési mód, padlófűtés üzemmód és állandó görbe / állandó sebesség.
Például a GRUNDFOS Alpha1-L szivattyú kerámia tengellyel és radiális csapágyakkal, széncsapágyakkal, rozsdamentes acél rotoros kannával, csapágylemezzel és rotorburkolattal, kompozit járókerékkel rendelkezik, amelyek mindegyike hozzájárul a hosszú élettartamhoz. A szivattyú önfúvással rendelkezik, ami hozzájárul a könnyű üzembe helyezéshez valamint az ellenőrzési mód egyszerű kiválasztásához.

Ezek a modern keringető szivattyúk megbízhatóak és hosszú élettartamúak.

A fűtési keringető szivattyú kiválasztásakor fontos figyelembe venni a fűtési rendszer méretét, a kívánt hőmérséklet-eloszlást, a szivattyú teljesítményét, energiafogyasztását valamint zajszintjét.

29 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 1 077 189

Gyártó

Csatlakozás

Elektromos csatlakozás

Elektromos védettség

Súly

Elektromos teljesítmény felvétel

Anyaga

Beépítési hosszúság