Kiegészítők, tartók

A tágulási tartályokhoz különböző kiegészítők kaphatók webáruházunkban, amelyek növelik a hatékonyságukat és megkönnyítik a használatukat.

A biztonsági szelep megakadályozza, hogy a tartályban lévő nyomás a megengedett érték fölé emelkedjen.

A nyomásmérő méri a tartályban lévő nyomást, segítségével figyelhető a tartály megfelelő működése, és észlelhetők az esetleges problémák.

A léghőmérséklet-érzékelő méri a tartályban lévő levegő hőmérsékletét. A léghőmérséklet-érzékelő adatai alapján a vezérlő automatikusan beállíthatja a tartályban lévő nyomást, így optimalizálva a hatékonyságot.

Az automatikus légtelenítő eszköz eltávolítja a levegőt a tágulási tartályból, ami megzavarhatja a tartály működését, ezért fontos eltávolítani. Az automatikus légtelenítő megkönnyíti ezt a feladatot.

A hőszigetelés meggátolja, hogy a tartályban lévő víz lehűljön. Ez fontos a hidegebb hónapokban, mivel a víz lehűlése csökkentheti a tartály hatékonyságát.

A megfelelő kiegészítők kiválasztása a tágulási tartály típusától, a fűtési vagy használati melegvíz-rendszer típusától és az egyéni igényektől függ. Célszerű szakemberünkkel konzultálni a megfelelő kiegészítők kiválasztásához. Fordulj hozzánk bizalommal!

5 db termék
Szűrés