Vízellátási szivattyú

A vízellátási szivattyúk különböző forrásokból (pl. kútból, tartályból, folyóból) vizet szállítanak háztartásokba, ipari létesítményekbe és mezőgazdasági területekre. A szivattyúk energiát adnak a víz mozgásához a csővezetéken keresztül a kívánt helyre.

Főbb típusai:

Merülő szivattyúk: a vízszint alatt helyezkednek el, és motorjuk a szivattyúházban található. A merülő szivattyúkat nagy mennyiségű víz szivattyúzására használják, és tartósak, megbízhatóak és könnyen karbantarthatók.

Szárazmerülő szivattyúk: a vízszint felett helyezkednek el, és motorjuk a szivattyúházon kívül található. A szárazmerülő szivattyúkat kisebb mennyiségű víz szivattyúzására használják, kompakt, könnyen telepíthetők.

Felszíni szivattyúk: Ezeket a szivattyúkat alacsony nyomású vízellátásra használják.

A szivattyúnak elegendő kapacitással kell rendelkeznie ahhoz, hogy ellássa a vízszükségletet, valamint elegendő nyomást kell tudnia létrehozni ahhoz, hogy a vizet a kívánt távolságra szivattyúzza.

Ha vízellátási szivattyú vásárlását fontolgatod, számos tényezőt kell figyelembe venned a megfelelő szivattyú kiválasztásához.

Szakembereink szívesen válaszolnak kérdéseidre!

2 db termék
Szűrés