Mosógép szifon

A mosógép szifon egy speciális csőrendszer, ami a mosógép lefolyócsövéhez csatlakozik, és több fontos funkciót is ellát. Fontos szerepet játszik a mosógép hatékony és problémamentes működésében.

Legfőbb feladata a csatorna bűzének visszatartása a mosógépbe és a fürdőszobába. A szifon U-alakú hajlítása vízzárat képez, ami megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését.

Szennyeződések felfogása: a mosógépből származó szilárd szennyeződések, mint szöszök, hajszálak, mosószermaradékok, a szifon aljában lévő szűrőben gyűlnek össze. A szűrő tisztítása megakadályozza a dugulást és a mosógép szivattyújának meghibásodását.

Bizonyos mosógép szifonok légbeszívóval is rendelkeznek, ami a lefolyórendszer szellőzését biztosítja. A szellőzés megakadályozza a vákuum keletkezését a lefolyócsőben, ami a víz visszaáramlását okozhatja a mosógépbe.

Fontos a mosógép szifon rendszeres tisztítása, hogy megelőzzük a dugulást és a kellemetlen szagokat. A szűrő kitisztítása általában egyszerű, csupán ki kell venni a szifont és ki kell mosni a szűrőt folyó víz alatt.

A mosógép szifon fontos szerepet játszik a mosógép hatékony és problémamentes működésében. A szifon kiválasztásakor, beszerelésekor és karbantartásakor érdemes szakember tanácsát kikérni.

15 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 71 269

Gyártó

Csatlakozás

Súly

Anyaga