Szuez szifon

A „szuez szifon” kifejezés Magyarországon elterjedt elnevezése a padlóösszefolyónak. Ez egy olyan vízvezeték-szerelési elem, amelyet a padlóba építünk be, és a feladata a padlóról származó víz elvezetése a csatornahálózatba. Ami lehet esővíz, takarításkor használt víz, vagy bármilyen más folyadék, ami a padlóra kerül.

A padlóösszefolyó vízzárat képez, ami megakadályozza a csatornabűz visszatérését a helyiségbe. A vízzár a szifon U-alakú hajlításában alakul ki.

Szűrővel is rendelkezik, ami felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a lefolyócső eldugulását. Légbeszívóval is ellátottak, ami a lefolyórendszer szellőzését biztosítja. A szellőzés megakadályozza a vákuum keletkezését a lefolyócsőben, ami a víz visszaáramlását okozhatja a padlóösszefolyóba.

A padlóösszefolyó (szuez szifon) különböző típusokban kapható, így választhatunk az igényeinknek legmegfelelőbbet. A típusok választékát befolyásolja a beépítési hely (fürdőszoba, konyha, terasz), a várható vízmennyiség, és a kívánt funkciók (szagzár, homokfogó, szellőző).

4 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 2 244

Gyártó

Csatlakozás

Súly

Ágak száma