Szivattyúcsatlakozó

A szivattyúcsatlakozók olyan eszközök, amelyeket két szivattyú vagy szivattyú és csővezeték összekötésére használunk.

Ezek biztosítják a víz áramlását a szivattyúból a kívánt helyre, miközben megszüntetik a szivárgást és megakadályozzák a szivattyú leállását. A szivattyúcsatlakozók különböző típusokban kaphatók, az adott felhasználási módnak megfelelően.

Menetes csatlakozók: Ezek a csatlakozók menetekkel rendelkeznek a szivattyú és a cső csatlakoztatási pontjain, melyeket egyszerűen össze kell csavarni a rögzítéshez. Könnyen telepíthetők és eltávolíthatók, de nem minden szivattyútípushoz használhatók.

A peremes csatlakozók egy peremmel rendelkeznek, amely a szivattyú vagy a cső pereméhez csatlakozik. A peremeket általában csavarokkal vagy bilincsekkel rögzítik. Ipari alkalmazásokban gyakoriak, ahol nagyobb a nyomás és a szivárgásmentesség elengedhetetlen.

Tömítőgyűrűs csatlakozók egy vagy több gumi tömítőgyűrűt használnak a szivattyú és a cső közötti tömítés létrehozásához. Könnyen telepíthetők és eltávolíthatók, sokféle szivattyútípussal használhatók.

A gyorscsatlakozók lehetővé teszik a szivattyú gyors és egyszerű csatlakoztatását és leválasztását a csővezetékről. Gyakran használják őket olyan alkalmazásokban, ahol a szivattyút gyakran kell mozgatni, vagy ahol a csatlakozást gyorsan kell létrehozni vagy megszakítani.

A szivattyúcsatlakozónak kompatibilisnek kell lennie a szivattyú csatlakozási pontjának méretét és típusát tekintve, valamint képesnek kell lennie a rendszerben lévő maximális nyomás kezelésére.

6 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 27 650

Gyártó

Csatlakozás

Anyaga