Zuhanyfolyóka szifon

A zuhanyfolyókák az épített fürdőszobákban oldják meg a vízelvezetést. Nem csak szemre tetszetősek, hanem rendkívül praktikusak is.
Modern, elegáns tervezésűek, egy csipetnyi stílussal máris különlegessé varázsolja fürdőszobádat.
Sok hagyományos lefolyóval ellentétben a vonallefolyók letisztultak, és gondoskodnak arról, hogy a víz zuhanyzáskor akadály nélkül elfolyhasson.
A zuhanyfolyóka szifon, más néven padlóösszefolyó szifon vagy zuhanytálca szifon, egy olyan vízvezeték-szerelvény, amelyet a zuhanykabin padlójába építenek be.

A szifon a zuhanyzás során használt vizet elvezeti a lefolyórendszerbe. Megakadályozza a kellemetlen szagok visszatérését a fürdőszobába. A szifon szűrővel is rendelkezik, amely felfogja a zuhanyzás során keletkező hajszálakat, szőrszálakat és egyéb szennyeződéseket, így megakadályozza a lefolyó eldugulását.

Bizonyos zuhanyfolyóka szifon légbeszívóval is ellátott, ami a lefolyórendszer szellőzését biztosítja. A szellőzés megakadályozza a vákuum képződését a lefolyócsőben, ami a víz visszaáramlását okozhatja a zuhanyfolyóba.

Kínálatunkban szereplő VIEGA, ALCAPLAST szerelvényei kiváló minőségű anyagokból készülnek, szigorú minőségellenőrzési eljárások betartásával. Ez biztosítja a szerelvények hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

40 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 221 867

Gyártó

Csatlakozás

Súly

Kivitel

Hosszúság

Anyaga