Kondenzációs kombi kazán

A kondenzációs kombi kazánok olyan fűtőberendezések, amelyek egyetlen készülékben egyesítik a fűtési és melegvízellátási funkciókat.

A kondenzációs kombi kazán a legújabb technológiával rendelkezik, amelyek a hagyományos kazánokhoz képest jobb hatásfokkal dolgoznak. Ennek oka, hogy a kondenzációs kazánok a füstgázban található víz rejtett hőjét is ki tudják használni. A hagyományos kazánok ezt nem teszik meg, azok ezt elpazarolják.

A kondenzációs kazánokban a füstgáz hőmérséklete alacsonyabb, így a füstgázban található vízgőz is kicsapódik, és a kazánba visszajuttatják a hőt. Ezáltal a hatásfoka magasabb.

A kondenzációs kazánok előnyeit igazán az alacsony hőmérsékletű fűtési rendszereknél lehet kihasználni, mint például a padlófűtés vagy a falfűtés, mivel ezeknél a fűtési technológiáknál a kazán nem dolgozik maximális teljesítményen, viszont az égéshő ugyanakkora.

A webáruházunkban megtalálod a kondenzációs kombi kazánok széles választékát, amelyek között biztosan rátalálsz az igényeidnek leginkább megfelelőre, mellyel akár 30%-os energiamegtakarítást is elérhetsz.

A termékek leírásánál megtalálhatod a termékek teljesítményét, méretét, tulajdonságait. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik terméket válaszd, vagy ha további kérdésed van a termékekkel vagy beszerelésükkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.

Szakértő kollégáink közreműködésével segítünk a megfelelő döntés meghozatalában.

21 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 553 999

Gyártó

Fűtő teljesítmény

Szélesség

Mélység

Elektromos védettség

Súly

HMV teljesítmény

HMV energia besorolás

Melegvíz csapolási profil

Max. üzemi nyomás

Max. kazánhőmérséklet

HMV. hőmérséklete

Tágulási tartály űrtartalma

Előremenő csatlakozása

Hatásfok névleges fűtési teljesítményen (80/60°C)

Hatásfok minimális fűtési teljesítményen (80/60°C)

Hatásfok névleges fűtési teljesítményen (50/30°C)

Hatásfok minimális fűtési teljesítményen (50/30°C)

Hatásfok névleges fűtési teljesítményen (40/30°C)

Hatásfok minimális fűtési teljesítményen (40/30°C)

Elektromos teljesítmény felvétel

Gáz (H) fogyasztás névleges HMV teljesítményen

Gáz (H) fogyasztás névleges fűtési teljesítményen