Csempecsap

A csempecsap a vízelosztó és HMV hálózatok elzáró szerelvényei, általánosságban minden olyan helyen használható, ahol a csőszakasz elzárása kívánatos. Általában a fürdőszobákban és konyhákban találhatóak, ahol a falba vannak beépítve, és a csempével egy síkban helyezkednek el.

A csapok fejlettségének köszönhetően a vízkő lerakódását meggátló golyó és tömítésrendszer található a csap belsejében. Ennek köszönhetően akár több éves üzem után is könnyedén el lehet zárni a csempecsapot.

A legfőbb műszaki jellemzői, hogy az 1/4 fordulatos nyitás-zárás gyors és biztos működést ígér. Európai sárgarézből készül kovácsolással, így lesz kifejezetten tartós és megbízható hosszútávon.

Teljes átfolyású szerelvények, a külső szivárgási biztonságról a golyómozgató szárnál lévő PTFE tömszelence gondoskodik, ami javítható kivitelben készül.
A belső tömörzárást a golyónál elhelyezett dupla teflon tömítőgyűrűk végzik.

Érdemes minden munkánkhoz minőségi szerelvényt választani. Ezek a szerelvények tartós anyagokból készülnek, és ellenállnak a kopásnak és a korróziónak. Ez hosszabb élettartamot és kevesebb meghibásodást jelent. A minőségi szerelvények hatékonyabban működnek, mint az olcsóbb társaik. Ami víztakarékosságot és energiamegtakarítást eredményezhet számunkra.

15 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 9 978

Gyártó

Csatlakozás

Súly

Max. üzemi nyomás

Kivitel

Méret

Max. hőmérséklet