Törölközőszárító radiátor

A törölközőszárító radiátor, ahogy a neve is sugallja, olyan fűtőtest, amelyet elsősorban fürdőszobákban használunk törölközők és fürdőlepedők szárítására.

Két fő funkciója közül az egyik a fűtés. A hagyományos radiátorokhoz hasonlóan fűti a fürdőszobát. Ez különösen fontos a téli hónapokban, hogy a fürdőszoba kellemesen meleg legyen.

A másik lényeges feladata a szárítás: a radiátor által leadott hő megszárítja a ráterített nedves törölközőket és fürdőlepedőket. Ez megakadályozza a penész és a gombák kialakulását a fürdőszobában, valamint kellemesebb érzést biztosít használat közben.

Több féle kivitelben kaphatók, lehet egyenes vagy épp íves is. Különböző anyagokból készül: acélból, alumíniumból, krómból. Sokféle méretben: a fürdőszoba méretét érdemes figyelembe venni, valamint, hogy hány személy igényét szükséges kiszolgálnia.

A legtöbb törölközőszárító radiátor a központi fűtési rendszerre csatlakoztatható, de léteznek olyan típusok is, amelyek elektromos működésűek. Az elektromos típusok azokban a fürdőszobákban is használhatók, ahol nincs központi fűtés.

Nagyon praktikus és hasznos kiegészítő a fürdőszobába, különösen azok számára, akik meleg és száraz környezetet szeretnének fenntartani, helyet takarítanak meg a szárítógép használatával, valamint modern és esztétikus megoldást keresnek a fürdőszoba fűtésére és szárításra.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk, éppen ezért beszállítóink 90%-a európai gyártó.

A KORADO termékei tartósak, mert kiváló minőségű acéllemezből készülnek, így ellenállóak a korrózióval szemben.
Esztétikus megjelenésűek, modern és elegáns formatervezésűek, így illeszkednek bármilyen lakberendezéshez.

49 db termék
Szűrés

Ár (HUF)

0 - 164 573

Gyártó

Fűtő teljesítmény

Szélesség